Am primit aceasta bunaciune de la mama, care, de cate ori face ceva dulce ne trimite si noua (norocul nostru ca stam aproape :)))) )Si acum o citez pe mama:Blatul are consistenta de tarta.

Am amestecat in robot, cu cutitul pt coca (se poate si cu paletele, la un mixer puternic sau cu mana): untul, zaharul si sarea pana s-au facut o crema. Am adaugat apoi faina si galbenusurile, pana se formeaza un amestec ce seamana cu firimiturile. Am pus smantana si vinul si am amestecat pana s-a format o coca, nu mai mult.

Coca asta nu trebuie amestecata prea mult, caci nu va mai avea consistenta dorita (de tarta). Am facut din ea un sul, l-am acoperit cu folie alimentara si l-am lasat la frigider 1 ora (o poti lasa si mai mult, chiar peste noapte).

In timpul asta se face crema. Amesteca galbenusurile cu zaharul, adauga smantana, branza si stafidele. Cu grija adauga albusurile spuma.

Intinde blatul cu sucitorul, sub forma de foaie. Pune-l intr-o tava (tava de la aragaz) tapetata cu hartie de copt. Unge cu crema. Da la cuptor (incalzit in prealabil) la foc mediu (200C).

Lasa 20 minute, sau pana ce e facuta.