ardeiul din musaca ii da o aroma si o savoare deosebita...

Se curata cartofii,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert cu apa,sare si vegeta.

Cand s-au fiert se face un piure cu lapte,margarina si o lingura de smantana.

Carnea tocata se amesteca cu ceapa si ardeiul mixate si se pune pe foc in putin ulei de masline si se lasa 15min amestecand din cand in cand.

Separat se taie marunt ciupercile si cealalta jumatate de ardei si se pun pe foc cu putin ulei si apa,se lasa 15min amestecand la fel,din cand in cand,spre sfarsit adaugand o lingura de smantana.

La carnea tocata se adauga spre sfarsit o rosie decojita si tocata si o lingura de pasta de rosii si dupa ce se ia de pe foc se adauga doua oua batute,amestecand bine.

Intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu pesmet se pune un rand de piure,apoi unul de ciuperci,inca unul de piure,altul de carne tocata si ultimul de piure.

Se pune vasul in cuptor si se lasa20minute.

Intre timp se rade cascavalul,apoi branza si se bata un ou cu o lingura de smantana.

Se scoate vasul si se adauga un rand de branza,unul de cascaval si la sfarsit oul batut cu smantana si se pune inapoi in cuptor pana se rumeneste frumos compozita