sunt migaloase putin dar arata bine, zic eu!Se unge o tava cu ulei poi se pune hartie sau staniolSe combina zaharul,sarea,untul,smantana si jeleuril si se pun pe foc pana se topeste jeleu si untu 4-5 minute dupa care inca 5 minute sa firbaSe imparte compozitia in 2 parti egale intr-una se pune ciocolata negara si 2 vanilii si in lata se pune cicoclata alba si 2 vanilii se lasa sa se topeasca bineDupa ce sa topit cicolata se toarna compozitia in tava unsa si cu staniol apoi se pune la rece 3-4 oreDupa ce sa inatrit bine se scoate din tava se scoate folia si se intorce cu partea lucioasa in sus apoi se taia in cerculele de 3 marimi diferite (sa nu fie mari,fiindca nu arata bine)se aseaza pe hartiute si se decoreaza cu cacao cele albe si cu zahar pudra cele maroPS:resturile ce va raman dupa decupat se pot topi din nou si se procedeaza la feldaca jeleu nu este alb atunci nici turnuletele cu ciocolata alba nu vor iesisi albe si culoarea jeleului pus