Pentru Sarbatorile de Paste am pregatit si aceste rulade, dupa reteta medalioanelor de pui. Spanacul se opareste in apa in care am pus condimente si usturoi dupa gust. Se dau cateva clocote, pana se inmoaie putin. Se scoate intr-o strecuratoare, sa se scurga bine de apa si se lasa la racit.

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.

Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat al fileului punem umplutura si incepem sa rulam cat mai strans posibil.

O parte am umplut cu spanac, ardei rosu si cascaval, o parte cu ardei rosu si verde si cascaval. Umplutura poate varia in functie de preferintele fiecaruia.

Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete. Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.

Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.

Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza.