reteta de negresa o am de la soacra cu mici modificari :DSe fierbe laptele impreuna cu zaharul, untul si 4 linguri cu cacao.

Lasi sa dea in clocot, timp in care zaharul se va topi. Dupa ce a dat in clocot se da la racit.

Din compozitia de lapte pui 20 de linguri intr-un bol si adaugi restul de 2 linguri cu cacao. Amestecul cu restul de cacao se da la racit si se va folosi la glazura.

Laptele racit, nu cel pt glazura, se pune intr-un bol mare si adaugam galbenusurile, unul cate unul, amestecand bine.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si le turnam incet peste laptele cu galbenusuri.

Se amesteca de jos in sus si continuam sa amestecam asa adaugand faina cu praful de copt.

Dupa ce am incorporate si faina, punem nucile si romul amestecand tot de jos in sus.

Intr-o tava punem hartie de copt si turnam compozitia.

Se da la cuptorul incins la foc mediu timp de 20-25 de min. se face testul cu scobitoare inainte de a scoate prajitura.

Se lasa un pic la racit si apoi turnam glazura.

Dam la rece cateva ore si apoi ornam cu frisca.

Pofta buna!Eu am taiat nucile si nu le-am macinat pt ca mi-am dorit sa iasa deasupra.