Tot cumpar taietei integrali, si am zis ca mai bine ii facem in casa, asa ca i-am executat, ies perfect!Faina neagra se amesteca cu cea de secara si se pune pe masa de lucru sub forma de gramajoara. In mijloc, se face o gropita unde se sparg ouale la temperatura camerei si un praf de sare.

Se amesteca usor, incorporand treptat faina, apoi se framanta bine, pana se obtine un aluat nelipicios, usor de intins. Se imparte aluatul in doua bucati si se intinde pe masa de lucru tapetata cu faina, in strat subtire (1-2 mm), se presara faina si se ruleaza. Se taie taiteii, apoi se rasfira pentru a nu se lipi, eventual se poate presara putina faina peste ei.

Coca se prepara pe un suport cald - lemn sau plastic. Metalul sau marmura sunt materiale reci si nu sunt indicate. Daca aveti prea mult aluat, se poate pastra la congelator. Eu ii las la uscat si ii pastrez mai mult timp intr-o punga de hartie, folosindu-i la nevoie.