Pentru checul cu scortisoaraIncalzeste cuptorul la 160 C.

Unge cu unt si tapeteaza cu faina o tava patrata de 20 cm.

Bate untul cu zaharul.

Adauga vanilia si coaja de lamaie.

Adauga ouale, cate unul pe rand, mixand bine.

Intr-un vas amesteca faina cu scortisoara, bicarbonatul si sarea.

Adauga din cantitatea de amestec de faina in cel cu oua si mixeaza-le.

Adauga iaurtul, amesteca, apoi adauga restul de amestec cu faina.

Pune aluatul obtinut in tava si coace-l 55-65 minute, pana la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata, apoi lasa-l sa se rceasca complet.

Pentru checul de ciocolataBate untul cu zaharul.

Adauga vanilia si ouale, cate unul pe rand, mixand bine. Intr-un vas amesteca faina cu cacaoa, bicarbonatul si sarea.

Mizeaza impreuna cele 2 compozitii, apoi pune aluatul obtinut in tava si coace-l 55-65 minute, pana la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.

Lasa checul sa se rceasca complet.

Pentru cremaPrepara cele 2 pudding-uri comform intructiunilo de pe ambalaj si lasa-le sa se raceasca.

Pentru asamblareTaie checul cu scortisoara in jumatate, pe orizontala.

Unge primul blat cu cantitate din pudding-ul cu caramel, apoi aseaza deasupra celalat blat.

Unge intreg checul cu pudding-ul de caremel ramas.

Taie o parte din checul de ciocolata in dreptunghiuri mici, asemena unor caramizi.

Trebuie sa ai atatea caramizi cat sa poti inconjura apropae tot checul cu scortisoara.

Din restul de chec de ciocolata taie diferite forme de sicrie si/sau fantome.

Imbraca sicriile si fantomele in pasta de jeleu si decoreaza-le dupa dorinta.

Cladeste caramizile pe marginile checului cu scortisoara, lipindu-le cu pudding de vanilie, cu ajutorul unui cornet.

Aseaza sicriile si fantomele deasupra tortului si decoreaza-l cu diferite bomboane.