Puneti zaharul in cratita distribuind uniform. Puneti pe flacara mica si lasati sa se topeasca. Pentru a distribui mai bine zaharul cristalizat peste cel topit miscati putin cratita, sub nici o forma sa amestecati cu ustensile. Cand acesta este complet topit luati de pe foc si adaugati untul apoi incorporati bine cu o spatula (aveti grija la temperaturi mari deoarece cand veti pune untul se vor ridica bule). Puneti si smantana ingloband si aceasta dupa care lasati deoparte. Macinati fin mirodeniile intregi (cuisoare, anason, enibahar, scortisoara). Puneti acestea intr-un blender impreuna cu restul de ingrediente in afara de sucul de portocale. Turnati caramelul si pulsati pana cand toate sunt bine incorporate. Acoperiti si lasati sa se raceasca cel putin o ora. Inainte de a servi puneti sucul de portocale si amestecati bine. * Ajustati mirodeniile si cantitatea de sirop de artar dupa plac.

Puneti zaharul in cratita distribuind uniform. Puneti pe flacara mica si lasati sa se topeasca. Pentru a distribui mai bine zaharul cristalizat peste cel topit miscati putin cratita, sub nici o forma sa amestecati cu ustensile. Cand acesta este complet topit luati de pe foc si adaugati untul apoi incorporati bine cu o spatula (aveti grija la temperaturi mari deoarece cand veti pune untul se vor ridica bule). Puneti si smantana ingloband si aceasta dupa care lasati deoparte. Macinati fin mirodeniile intregi (cuisoare, anason, enibahar, scortisoara). Puneti acestea intr-un blender impreuna cu restul de ingrediente in afara de sucul de portocale. Turnati caramelul si pulsati pana cand toate sunt bine incorporate. Acoperiti si lasati sa se raceasca cel putin o ora. Inainte de a servi puneti sucul de portocale si amestecati bine. * Ajustati mirodeniile si cantitatea de sirop de artar dupa plac.