Intr-un bol, cernem faina, drojdia o desfacem cu un pic de lapte caldut,ouale le batem cu zaharul si laptele in care am pus coaja de lamaie si portocala,vanilia si praful de sare.

Facem o adancitura in faina si punem drojdia desfacuta cu lapte, apoi untul topit si amestecul de oua,lapte, zahar si mirodenii.

Framantam bine si lasam pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce si-a dublat volumul, impartim aluatul in trei si il intindem in fasii late cam de 10 -12 cm.

Apoi taiem fasiile din din 10 in 10 cm,-eu am taiat din ochi...

Pe fiecare patratel format punem umplutura pe care o dorim: gem,ciocolata sau nutela,eu am folosit miez de nuca prajit si macinat, amestecat cu cacao, zahar, un pic de esenta de rom si un pic de lapte, pana a iesit ca o crema.

Am uns o formade blat de tort si in mijloc am pus o biluta de aluat in care am pus o lingurita de gem de mure si am presarat peste ea mac. Apoi fiecare rulou format l-am pus in picioare inprejurul bilei de aluat. Am completat asa toata forma, am acoperit-o si am lasat cam 30 de min. sa creasca aluatul.

Dupa ce a crescut frumos, am uns cu ou batut si am dat la cuptorul de dinainte incins, cam 40 de min.