se amesteca zaharul cu iaurtul bine pana se incorporeaza tot zaharul si il dam la frigiderpunem gelatina la inmuiat in apa si o lasma deoparte 10 minbatem frisca lichida bine,dupa ce s-a batut desfacem gelatina pe abur si o incorporam in frisca batuta scoatem si iaurtul cu zaharul din frigider si il amestecam cu frisca si gelatinadam totul la frigider si pregatim asmablarea tortuluiintr-o oala sau un castron adanc si care are forma mai rotunda ca tortul sa iese cat mai rotund in forma de cupolapunem folie pe toata suprafata castronului si punem alternativ feli de rulada,mai intai pe fundul castrnuluisi dupa treptat pe marginile din lateral cate un randdupa ce am pus feliile de rulada impartim crema din frisca si iaurt in 3 punem un rand de grema de frisca un rand de caise,un rand de frisca,un rand de ananas si la sfarsit restul de frisca acoperim la final cu un strat de feli de rulada dam la frigide 10 ore si dupa rasturnam tortul si o sa ave-ti o surpriza frumoasa pofta buna si sper sa va placa!!!