Absolut divine!!! :D* Mixam galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare.

Adaugam apoi si uleiul.* Turnam cate putin lapte,apoi adaugam putina faina(amestecata cu praful de copt) si alternam astfel,mixand continuu.* Adaugam si zaharul vanilat.* Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,pana se intaresc bine si le incorporam usor in amestecul de galbenusuri.(amestecam incet cu o lingura de jos in sus).

Omogenizam bine.

O sa obtinem un aluat asemanator celui de pandispan, putin mai fluid.* Incingem bine o tigaie de teflon si o ungem cu un cubulet de unt dupa care stregem cu un servetel tot untul din tigaie. Acest lucru il facem pentru a obtine o culoare uniforma,aurie.

In centrul tigaii incinse adugam cu un polonic aluatul . Dupa ce l-am turnat in tigaie nu ii atingem suprafata. El se va intinde singur atat cat va fi nevoie. In momentul in care apar primele bulbucute sunt gata de intors.* Sa nu le lasati prea mult pt ca se ard f repede.

Se prajesc la foc mic.* Se pot servi cu orice fel de siropuri,inghetata,dulceata,finetti,frisca...in functie de pofta fiecaruia.