Aceasta e o reteta de la Jamie Oliver, pe care am modificat-o putin, ca sa fie mai usor de gatit si pt cei care nu au prea mult timp.

Am adaugat retetei si sunca+praz, iar rosiile pe care le-am folosit nu sunt rosii coapte ci sunt din conserva. Se mai pot pune si masline negre.

Intr-o tigaie mare puneti putin ulei de masline, cateva rondele de praz si sunca taiata felii. Dupa ce s-au rumenit puneti-le pe o farfurie dupa care, in aceasi tigaie adaugati ulei de masline si rosiile. Condimentati cu sare de mare, piper negru proaspat macinat si busuioc, mai lasati cateva minute pana cand sosul e fierbinte. Intre timp fiebeti pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, spalati-le cu apa rece, puneti-le intr-un bol mai mare si dati-le cu putin ulei de masline.

Nu mai trebuie decat sa va asezati la masa si sa serviti pastele cu sos, sunca si cascaval razuit, dupa care stropiti cu putin otet balsamic.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html