Daca nea Gugal tot nu m-a ajutat sa gasesc ciorba de fazan prin nenumaratele tentacule ale Mariei Sale (doar supa de fazan, dar nu asta mi-era intentia), m-am hotarat sa dau drumul la motorasele din creieras, sa iau satarul in mana si sa ma umplu de glorie in famile :)))Iaca ce mare adunare a iesit:In primul rand nu va speriati de timpul mare de pregatire. La mine a durat mult pentru ca minunea inaripata a fiert in 4 ore !!!! (ferice de cei ce au oala sub presiune, insa acu mi-am jurat in barba ca o sa iau si eu)Am pus separat carnea la fiert intr-o oala de 6 litri. Am tocat ceapa marunt, morcovul-rondele, pastarnacul, telina si ardeiul-cubulete si le-am aruncat in oala dupa ce carnea s-a fiert.

Am dat rosiile pe razatoarea mare (de lene sa nu le curat pielita cu mana :)) ) si le-am pus in oala, aproape de final, odata cu o mana de taietei de casa (facuti din 1 ou si faina)Borsul l-am fiert separat si cand Marea Adunare din oala era aproape gata, l-am aruncat si pe el acolo, am pus verdeata tocata marunt (leusteanul l-am pus la sfarsit, dupa ce am stins focul), sare dupa gust (Atentie! borsul are si el sare, daca e umplut in casa), putin piper si ...... pe cai (ca foamea era pe masura poftei :D )Na ca v-am dezvaluit din greseala si secretul ciorbei: taieteii de casa si cimbrul :))Pofta buna si voua!