Punem uleiul si fileul de ansoa in tigaie si strivim cu o lingura de lemn sau cu furculita (daca tigaia nu-i antiaderenta) pina cind pestele se dizolva in uleiul din tigaie, adaugam rosiile uscate tocate marunt, catelul de usturoi intreg si doar putin strivit si pulpa de rosii cu suc din conserva. Lasam sa fiarba pe foc cit timp pe flacara alaturata fierbem pastele: in multa apa, le adaugam numai cind clocoteste apa, tot atunci punem si sarea si le lasam sa fiarba numai cit scrie pe pachet (daca nu scrie de obicei nu-s de calitate dar asta e alta poveste si deci trebuie sa le gustati) . Scurgem pastele si fara sa le clatim le rasturnam in tigaia cu sosul de rosii.. Amestecam citeva secunde pe foc apoi stingem flacara si adaugam patrunjelul tocat. inainte de a le servi aruncam catelul de usturoiPunem uleiul si fileul de ansoa in tigaie si strivim cu o lingura de lemn sau cu furculita (daca tigaia nu-i antiaderenta) pina cind pestele se dizolva in uleiul din tigaie, adaugam rosiile uscate tocate marunt, catelul de usturoi intreg si doar putin strivit si pulpa de rosii cu suc din conserva. Lasam sa fiarba pe foc cit timp pe flacara alaturata fierbem pastele: in multa apa, le adaugam numai cind clocoteste apa, tot atunci punem si sarea si le lasam sa fiarba numai cit scrie pe pachet (daca nu scrie de obicei nu-s de calitate dar asta e alta poveste si deci trebuie sa le gustati) . Scurgem pastele si fara sa le clatim le rasturnam in tigaia cu sosul de rosii.. Amestecam citeva secunde pe foc apoi stingem flacara si adaugam patrunjelul tocat. inainte de a le servi aruncam catelul de usturoi