E un deliciu...pentru blat pisam bine biscuitii sau ii dam prin mixer pana devin ca o faina,apoi ii amestecam cu untul topit.tapetam o tava rotunda care se deschide cu hartie de copt,apoi asezam blatul obtinut intr-un strat subtire dupa care il dam la congelator pentru circa 30 minute.intre timp pregatim crema:amestecam crema de branza cu urda,zaharul,praful de sare si esenta de vanilie.

Gelatina se pune la inmuiat in apa rece apoi se stoarce bine si se topeste in siropul cald.

Se adauga si siropul la crema,se amesteca bine,apoi se adauga si ciresele insiropate.se scoate tava cu blatul din congelator,se adauga si crema deasupra se niveleaza bine,apoi se da la frigider pentru circa 2 ore.

Intre timp pregatim ciresele petru partea de deasupra.

Scoatem samburele la toate ciresele,apoi le punem intr-o cratita pe foc cu cele 3 linguri de zahar.

Lasam sa fiarba cam 10 minute,apoi adaugam si siropul de cirese in care topim gelatina.

Dupa ce crema s-a intarit,adaugam si stratul de cirese(care trebuie sa fie racit),apoi dam din nou la frigider pentru o noapte.