1/ Desprindeti coaja de fruct in fasii Folositi un cutit spacial (cel de decojit legume) pentru a desprinde fasii din portiunea colorata a cojii. Incercati sa nu taiati si din pielita alba a fructului, care este amaruie. Daca din greseala, taiati si din partea alba, indepartati-o de pe fasie cu ajutorul unui cutit cu lama mica. Folositi ca atare sau taiati-le marunt. 2/ Taiati fasiile in bucatele mici Puneti una peste alta 2- 3 fasii, apoi taiati-le longitudinal in benzi foarte fine, cu ajutorul unui cutit de bucatarie. Taiati apoi benzile de-a latul in bucatele foarte mici. Folositi ca atare.1/ Desprindeti coaja de fruct in fasii Folositi un cutit spacial (cel de decojit legume) pentru a desprinde fasii din portiunea colorata a cojii. Incercati sa nu taiati si din pielita alba a fructului, care este amaruie. Daca din greseala, taiati si din partea alba, indepartati-o de pe fasie cu ajutorul unui cutit cu lama mica. Folositi ca atare sau taiati-le marunt. 2/ Taiati fasiile in bucatele mici Puneti una peste alta 2- 3 fasii, apoi taiati-le longitudinal in benzi foarte fine, cu ajutorul unui cutit de bucatarie. Taiati apoi benzile de-a latul in bucatele foarte mici. Folositi ca atare.