Dupa opinia mea este cea mai usoara reteta de fursecuri (am gasit-o intr-o revista GoodFood de prin 2011). Macinam zaharul cu o risnita si il transformam in zahar pudra. Framantam cu mainile untul topit la temperatura camerei, cu zaharul si vanilia. Adaugam faina si framantam in continuare apoi adaugam nucile si merisorul (nucile trebuie sa fie bucati cit mai mari) Facem niste rulouri de 5 cm diametru, le infasuram in folie si le punem la congelator 15-20 minute. Daca vrem sa facem o cantitate mai mare de aluat putem sa o pastram in congelator pina la maximum 3 luni si sa coacem de fiecare data doar cit avem nevoie. Incalzim cuptorul l 180 grade (treapta 4). Taiem felii de 1 cm grosime, asezam feliile intr-o tava de copt pe care am pus in prealabil hartie de copt si le coacem 15 minute. Le lasam la racit in tava de copt. Pofta buna!Dupa opinia mea este cea mai usoara reteta de fursecuri (am gasit-o intr-o revista GoodFood de prin 2011). Macinam zaharul cu o risnita si il transformam in zahar pudra. Framantam cu mainile untul topit la temperatura camerei, cu zaharul si vanilia. Adaugam faina si framantam in continuare apoi adaugam nucile si merisorul (nucile trebuie sa fie bucati cit mai mari) Facem niste rulouri de 5 cm diametru, le infasuram in folie si le punem la congelator 15-20 minute. Daca vrem sa facem o cantitate mai mare de aluat putem sa o pastram in congelator pina la maximum 3 luni si sa coacem de fiecare data doar cit avem nevoie. Incalzim cuptorul l 180 grade (treapta 4). Taiem felii de 1 cm grosime, asezam feliile intr-o tava de copt pe care am pus in prealabil hartie de copt si le coacem 15 minute. Le lasam la racit in tava de copt. Pofta buna!