Stafidele se tin in 50 ml apa cu esenta de rom pina punem foile.

Intr-o tava captusita cu hartie de copt se pune prima foaie de placinte pe care o ungem cu putin ulei, apoi a doua, o ungem si pe aceasta cu putin ulei si continuam tot asa cu foile pina le punem pe primele 6.

Branza o zdrobim bine cu furculita, adaugam zaharul, coaja rasa de lamaie,4-5 oua intregi, zaharul vanilat si stafidele scoase din rom.

Gustam si daca e cazul mai adaugam esenta de lamaie sau zahar.

Aceasta compozitie de branza o punem peste primele 6 foi unse. Punem iar foaie, peste branza, o ungem, foaie...pina se termina foile. Peste ultima foaie punem un ou batul bine cu o lingura cu zahar.

Dam la cuptorul dinainte incalzit pina cind placinta face o crusta maronie deasupra. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie. Daca doriti se poate pudra cu zahar praf.