-amestecam 1 minut faina, laptele, zaharul cu mixerul iar apoi punem pe foc si amestecam cu lingura de lemn pana se ingroasa. Se lasa la racit. Margarina trebuie sa fie la temp. camere. Cand crema s-a racit se incorporeaza crema in margarina(eu am pus cubul intreg de rama in crema si am amestecat cu mixerul si a fost ok) Asamblare: -foaia maro, crema, blat galben, crema, foaia maro, zahar pudra Eu am facut asa: am pus glazura de ciocolata peste foaia maro, deoarece i s-a parut cam tare foaia maro. Peste am picurat cioco alba topita.-amestecam 1 minut faina, laptele, zaharul cu mixerul iar apoi punem pe foc si amestecam cu lingura de lemn pana se ingroasa. Se lasa la racit. Margarina trebuie sa fie la temp. camere. Cand crema s-a racit se incorporeaza crema in margarina(eu am pus cubul intreg de rama in crema si am amestecat cu mixerul si a fost ok) Asamblare: -foaia maro, crema, blat galben, crema, foaia maro, zahar pudra Eu am facut asa: am pus glazura de ciocolata peste foaia maro, deoarece i s-a parut cam tare foaia maro. Peste am picurat cioco alba topita.