Cele mai pufoase si aromate gogosi din lume sant gogosile lui buniSe desface drojdia in 50 ml lapte caldut cu putina faina si 2 linguri de zahar dupa care se lasa la dopit cu un prosop acoperit.

Dupa ce drojdia a crescut se amesteca cu faina si se pune cate putin din laptele caldut,coaja de lamaie,vanilia,ouale sare si se framnata bine toate impreuna.

Se lasa sa dospeasca bine la caldura ferit de curent(curentu e cel ami mare dusman al aluatului)se pune un prosos peste vas si se lasa la dospit.

Dupa ce a dopit aluatu se rupe cate putin din alut si se formeaza gogosele (mama le face din mana)se lasa pe masa sa mai dospeasaca 30 minute dupa care se prajesc in ulei foarte fierbinte.

Se fac si cu cascavalSe pudreaza cu zahar pudra sau cele cu cascaval se lasa simple sau se mai poate pune cascaval ras peste ele cand sant serviteCopii au zis ca sant cele mai bune gogosi din lume,cele pregatite de buni