Acest tip de tarta este foarte versatila deoarece iti permite sa te joci cu ce ai prin frigider,sa-ti pui fantezia la contributie si sa realizezi ceva extraordinar de bun la gust.

Preincalziti cuptorul la 180 grade. In timp ce cuptorul se incalzeste pregatiti foietajul.eu l-am taiat cu foarfeca de bucatarie un pic mai mare decat forma de tarta si l-am asezat in forma cu hartie cu tot si l-am intepat din loc in loc cu furculita.

Am taiat ceapa solzisori si am pus-o la calit cu uleiul,ardeiul se taie si el in felii subtirele si dupa cca.5 min se adauga peste ceapa.

Se lasa putin timp impreuna sa se inmoaie.

Cand s-a racorit putin, am adaugat tonul din conserva si am amestecat bine.

Branza se taie cubulete si se adauga la restul ingredientelor.la sfarsit se adauga ouale batute usor cu o furculita, ierburile mixte tocate,sare si piper dupa gust. Turnati compozitia peste foietaj si daca aveti presarati cu parmezan ras.

Din ceea ce a ramas de la taiatul foietajului am facut niste grilaje cu rotita dintata si o fundita.

Am uns cu o pensula inmuiata in ou batut grilajul din fasiile de foietaj si am dat la cuptor cca20-25 min. oricum dupa cca.20 min va sfatuiesc sa va uitati ca depinde de cuptor.