Un tort cu dedicatie speciala pentru Gaby,Mena,Ela si Miha si de ce nu pentru toti cei care isi serbeaza ziua de nume azi LA MULTI ANI- va pupacesc dulceSe dizolva gelatina in apa rece,dupa care se amesteca cu laptele caldut. Ouale se separa albusul de galbenus. Albusul se bate bine spuma.

Galbenusurile se amesteca cu zaharul si coaja de la portocala, dupa care se pun pe foc si se amesteca cu gelatina si zmeura (dezghetata in cazul meu)se lasa putin sa se ingroase dupa care se da la rece.

Dupa ce compozitia s-a racit se amesteca cu albusurile batute spuma si frisca batuta.

Se tapeteaza o tava (de forma dorita)cu folie transparenta se pun rondele de portocale taiat foarte fin pe toti pereti vasului dupa care se pun piscoturi care se pot insiropa in putin sirop(de cara doriti) se toarna compozitia cu oua si frisca dupa care se pun din nou piscoturi inmuiate .

Se acopera tava cu folie transparenta, se da la rece pana a doua zi sau cel putin 4-5 ore,trebuie sa stea la receA doua zi se scoate de la rece se rastoarna pe o tava se decoreaza cu frisca si bombonelePS :sa nu uitati ca si mine sa inmuiati piscoturile,dar a fost bun