Intr-o oala la foc mic caliti ceapa in unt cu sarea grunjoasa 20 de minute. Puneti bucatile de pastrama, morcov si mai lasati 5 minute. Adaugati usturoiul iar dupa 1 minut turnati apa si aduceti la fierbere. Cand bucatile se pastrama sunt fierte adaugati loboda si mararul. Dupa 5 minute luati oala de pe foc. Intr-un bol puneti jintuiala si smantana. Turnati 2 polonice de supa peste acestea si amestecati foarte bine. Puneti amestecul in oala apoi ajustati asezonarea. Optional serviti cu extra smantana.

Intr-o oala la foc mic caliti ceapa in unt cu sarea grunjoasa 20 de minute. Puneti bucatile de pastrama, morcov si mai lasati 5 minute. Adaugati usturoiul iar dupa 1 minut turnati apa si aduceti la fierbere. Cand bucatile se pastrama sunt fierte adaugati loboda si mararul. Dupa 5 minute luati oala de pe foc. Intr-un bol puneti jintuiala si smantana. Turnati 2 polonice de supa peste acestea si amestecati foarte bine. Puneti amestecul in oala apoi ajustati asezonarea. Optional serviti cu extra smantana.