dupa cateva zile(cam o saptamana)de raceala m-am gandit sa-mi sarbatoresc insanatosirea;) cu un dulciurica- vorba fiica-mi -....va astept la o feliuta !!Blatul:Albusurile le mixam separat impreuna cu zaharul pana obtinem o bezea tare.

Galbenusurile amestecate cu o lingura de lemn se adauga treptat in bezea amestecand usor de sus in joc.

La sfarsit adaugam faina in ploaie,impreuna cu praful de copt si capucino.

Tapetam o forma rotunda cu hartie de copt,turnam compozitia si apoi dam la cuptor pentru 30 minute(in primele 20 minute nu deschidem cuptorul,pentru a nu se lasa compozitia).

Crema:Cele 2 plicuri le punem intr-un bol impreuna cu laptele si frisca lichida mixand pana cand obtinem o crema bine inchegataSiropul:esenta de vanilie si zaharul se dizolva in apa punandu-le pe flacara pentru 5 minute,atat cat sa dea un clocot.

Ornament: Fructele se curata de coaja si se taie in felii.

Plicul de gelatina se pune in apa intr-un ibric si se amesteca continuu pana incepe sa se ingroasa.

Asamblare:Blatul racit se taie in 2 parti,se insiropeaza prima foaie se pune crema si apoi foaie nr 2 procedand la fel.peste ultimul strat de crema se pun fructele taiate si apoi turnam gelatina atata timp cat este calduta si dam la rece.

Se taie dupa ce s-a racit foarte bine.