Astazi se mananca peste asa ca va astept cu mare drag la o portie.

Fileurile de somn se spala, se lasa la scurs.

Pentru ca erau destul de mari eu am preferat sa le tai bucati mai mici astfel incat am taiat fiecare fileu in 4 bucati mai mici.

Condimentam cu sare, piper si boia fiecare bucata de peste in parte si apoi stropim cu putin ulei de masline si zeama de lamaie.

Asezam intr-o tava legumele (morcovul, pastarnacul,prazul,usturoiul, taiate toate rondele) apoi bucatile de peste intre care intercalam rosiile cherry.

Presaram cu marat uscat totul, punem cateva funze de dafin, boabe de piper un ardei iute(intreg), turnam vinul si 1/2 cana cu apa si dam la cuptor.

Cu circa 10-15 min de a fi totul gata facut(atat pestele cat si legumele) si pestele rumenit punem maslinele.

Scoatem din cuptor, asezonam cu patrunjel si servin alaturi de un pahar cu vin.

Pofta buna!