Un desert raw incredibil de gustos cu crema de migdale si vanilie, gust de portocale, bogat in crema densa de ciocolata naturala....

Blatul:Intr-un blender transformati migdalele in pudra. Lasati deoparte. Zdrobiti alunele de padure si amestecati-le cu migdalele. Mixati smochinele cu coaja de portocala, apoi adaugati migdalele si alunele si faceti un aluat. Puneti intr-un bol de plastic folie de prospetime si puneti blatul, apasandu-l bine inauntru. Lsati deoparte.

Crema de migdale:Amestecati totul in afara de migdalele maruntite pana devine o crema moale, apoi adaugati si migdalele. Puneti peste blat in vasul de plastic si dati la rece pana se intareste si poate fi pus stratul urmatorCrema de ciocolata:Combinati intr-un vas la mixer toate ingredientele mai putin untul si uleiul, pana devine o crema spumoasa...la sfarsit adaugati-le si pe acestea. Puneti ca si strat urmator la tort in vasul de plastic. Tineti tortul la frigider peste noapte sau la congelator cateva ore, scoateti apoi si puneti o farfurie de tort deasupra si rasturnati scotand si folia la urma. Presarati pudra de cacao si ornati dupa dorinta!