Este cea mai si cea mai si cea mai ciocolatoasa prajitura de ciocolata pe care am mancat-o vreodata!!! Reuseste sa te incante pe deplin!1. Incalziti cuptorul la 170 grade. Tapetati cu hartie pergament o tava de copt, sau o tava de chec( cum doriti).2. Puneti la mixer toate ingredientele, mai putin apa fierbinte.3. Mixati totul pana compozitia pana devine o crema spumoasa.4. Treptat incorporati apa fierbinte( din mai multe reprize).5. Puneti totul in tava pregatita.6. Cu o furculita faceti urme adanci in mijlocul prajiturii, apoi nivelati frumos peste tot.7. Coaceti vreme de 45- 50 de minute, sau pana prajitura se intareste bine.8. Raciti prajitura pe un gratar.9. Serviti cu sos de ciocolata deasupra. Sosul de ciocolata:Pe foc intr-un ibric, punem putina apa ( cateva linguri, 2-3), topim ciocolata si adaugam si nutella. Amestecam si daca mai este nevoie subtiem cu inca putina apa.

Servim cu mare placere!