Orezul, se spala si se lasa in apa rece pt 2 h. Dupa cele 2h, orezul se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Eu la 125g orez, am pus, 1l de apa. Dupa ce orezul a fost fiert, se strecoara. O tigaie se pune pe foc si cand e incalzita, se pune orezul, iar dupa 1 minut, se pune mierea dizolvata in putina apa si se lasa 1-2 minute la prajit, impreuna, dupa care se adauga migdalele si se stinge focul. Eu l-am lasat putin la racit in tigaie, dupa care l-am pus intr-un bol si am mai aruncat migdale deasupra. Pofta buna!Orezul, se spala si se lasa in apa rece pt 2 h. Dupa cele 2h, orezul se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Eu la 125g orez, am pus, 1l de apa. Dupa ce orezul a fost fiert, se strecoara. O tigaie se pune pe foc si cand e incalzita, se pune orezul, iar dupa 1 minut, se pune mierea dizolvata in putina apa si se lasa 1-2 minute la prajit, impreuna, dupa care se adauga migdalele si se stinge focul. Eu l-am lasat putin la racit in tigaie, dupa care l-am pus intr-un bol si am mai aruncat migdale deasupra. Pofta buna!