Face parte din ciclul celor 4 arome ale anotimpurilor......blatul este un pandispan din albusuri pe care l-am vazut la lilik si postavaruSe bat albusurile spuma, se adauga zaharul si mixam pina obtinem o bezea.faina se amesteca cu praful de copt si sarea pe care o incorporam cu o spatula sau lingura de lemn in bezea amestecind de jos in sus.untul se topeste si se incorporeaza in aluat dar nu fierbinte ci doar caldut.punem aluatul pufos intr-o tava de aluminiu si dam la cuptor 30 minute la 180 grade.eu am adaugat si putina ciocolata sfarimata.

Crema :se mixeaza smantana cu laptele si crema de vanilie pina se intareste.gelatina o punem la hidratat in lapte apoi paharul cu lapte si gelatina il bagam intr-un castronel cu apa fierbinte si mestecam pina gelatina se topeste.lasam la racorit si o adaugam cremei.cind blatul este gata se scoate din cuptor se lasa la racit apoi punem stratul de crema si dam la frigider pentru 30 minute,pina se incheaga crema.scoatem taiem capsunile felii si le intindem pe toata suprafata cremei iar deasupra turnam gelul de capsuni care se face conform instructiunilor de pe pachet eu am pus in el si 3 linguri suc de rodie.se da la figider din nou cel putin 2 ore.