Alt rulou de pui, va veti intreba. Dar este al doilea fel de mancare facut din puiul descris in reteta de mai sus. Am uitat sa va spun ca puiul a avut 1.8 kg. Deci destul de marisor.

Mod de lucru- se dezoseasa si se imparte pieptul de pui in doua si se bate usor cu ciocanul de snitele- se condimenteaza cu condimente pentru pui, sare si piper daca mai este nevoie (depinde de condimentele de pui) si busuioc uscat- se dau la frigider pentru 10-15 minute- se caleste in doua linguri de ulei ardeiul gras, ardeiul usturat si morcovul taiat cubulete- se adauga usturoiul si ciupercile taiate- se calesc impreuna pana scade apa lasata de ciuperci (in total 8-10 minute) - se scot bucatile de piept de la frigider- se aseaza 3 sau 4 felii de bacon pe masa de lucru (depinde de dimensiunea bucatii de piept)- se pune o bucata de piept peste bacon si se presara deasupra patrunjel tocat marunt- peste bucata de piept se pun legumele calite (se impart in cate parti este nevoie)- se pune cascavalul taiat bastonase - se ruleaza baconul cu pieptul de pui- se impatureste intr-o folie de aluminiu- se procedeaza la fel cu toate bucatile de piept- se aseaza apoi intr-o tava unsa cu ulei- se lasa la cuptorul incins 15-20 minute- se scot de la cuptor si se desface folia de aluminiu pentru a permite ruloului sa se rumeneasca- se adauga peste rulouri 100 ml vin alb- se mai lasa la cuptor 5-10 minute- se scot de la cuptor si se lasa acoperite 10 minute sa se intrepatrunda aromele si se se inabuse bine carnea- se serveste cu cartofi copti si cu smantana, daca doriti.