Foi: Zaharul se caramelizeaza pana ce capata o culoare maronie. Cand incepe sa sa apara o spuma deasupra zaharului se stinge cu apa fierbinte. Acesta se lasa pe foc amestecand continuu pana ce se topeste zaharul in totalitate. Cand s-a topit se lasa sa se raceasca. Untul la temperatura camerei se amesteca cu oul, sarea, coaja de lamaie rasa fin, zaharul vanilat si smantana. Toate aceste ingrediente se dilueaza cu siropul de zahar ars. Dupa aceea se adauga treptat faina impreuna cu praful de copt. Aceasta compozitie se amesteca bine dupa care se framanta. Atentie: Nu se framanta mult!!!!!! Aluatul se imparte in patru bucati egale. Se formeaza astfel patru foi si se coc pe rand pe dosul tavi (25x33cm), presarate cu faina. Dupa ce s-au copt toate foile, acestea se pun la rece pana ce preparam crema. Crema: Zaharul se caramelizeaza, iar cand s-a format spuma deasupra acesta se ia de pe foc si se lasa aproximativ 2 minute, dupa care se adauga untul. Dupa aceea se adauga treptat 100 ml lapte. Aceste ingrediente se fierb la foc mic pana ce se topeste zaharul. Intre timp intr-un castron se amesteca amidonul cu restul de lapte. Amidonul se toarna treptat in compozitia de caramel cand aceasta a dat in clocot, amestecand continuu pt. a nu se prinde. Cand compozitia s-a ingrosat, se ia de pe foc se adauga romul si zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit crema, incepe asamblarea prajiturii. Se pune o foaie, dupa acea crema, iar foaie, iar crema si tot asa pana ce se termina crema si foile. Deasupra trebuie sa ramana foaia.

Foi: Zaharul se caramelizeaza pana ce capata o culoare maronie. Cand incepe sa sa apara o spuma deasupra zaharului se stinge cu apa fierbinte. Acesta se lasa pe foc amestecand continuu pana ce se topeste zaharul in totalitate. Cand s-a topit se lasa sa se raceasca. Untul la temperatura camerei se amesteca cu oul, sarea, coaja de lamaie rasa fin, zaharul vanilat si smantana. Toate aceste ingrediente se dilueaza cu siropul de zahar ars. Dupa aceea se adauga treptat faina impreuna cu praful de copt. Aceasta compozitie se amesteca bine dupa care se framanta. Atentie: Nu se framanta mult!!!!!! Aluatul se imparte in patru bucati egale. Se formeaza astfel patru foi si se coc pe rand pe dosul tavi (25x33cm), presarate cu faina. Dupa ce s-au copt toate foile, acestea se pun la rece pana ce preparam crema. Crema: Zaharul se caramelizeaza, iar cand s-a format spuma deasupra acesta se ia de pe foc si se lasa aproximativ 2 minute, dupa care se adauga untul. Dupa aceea se adauga treptat 100 ml lapte. Aceste ingrediente se fierb la foc mic pana ce se topeste zaharul. Intre timp intr-un castron se amesteca amidonul cu restul de lapte. Amidonul se toarna treptat in compozitia de caramel cand aceasta a dat in clocot, amestecand continuu pt. a nu se prinde. Cand compozitia s-a ingrosat, se ia de pe foc se adauga romul si zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit crema, incepe asamblarea prajiturii. Se pune o foaie, dupa acea crema, iar foaie, iar crema si tot asa pana ce se termina crema si foile. Deasupra trebuie sa ramana foaia. Deasupra se pune glazura topita conform instructiunilor de pe plic. Prajitura se da la rece si se taie de preferabil a doua zi, pentru a se inmoia foile. . Aceasta se taie in bucatele micute. Pofta buna!!!