Blat:Intr-un vas pe foc se pun untul, zaharul, cacaua, cafeaua si se lasa sa dea doua trei clocote sa se dizolve zaharul.

Se da deoparte, se lasa sa se racoreasca putin,apoi se adauga galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se incorporeaza usor albusurile batute spuma.

Se unge o tava cu ulei,se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul. Se coace 20-25 min in cuptorul deja incins.

Se lasa sa se raceasca si se scoate pe platou.

Sirop:Apa si zaharul se pun intr-un vas pe foc si se lasa sa fiarba pana se obtine un sirop gros.

Se opreste focul si se adauga visinele. Se lasa in sirop 25-30 min apoi se scot scurgandu-se bine. Cu o parte din sirop se unge blatul, iar o parte se pune in crema. Se pot folosi visine congelate sau proaspete.

Crema:Se bate smantana cu zaharul farin pana se obtine frisca, se adauga 2 linguri din siropul de la visine, apoi se adauga si visinele.

Asamblare:Peste blat se intinde crema, se niveleaza bine. Deasupra se toarna gelatina rosie pt decor( obtional),apoi se da la rece. Se orneaza cu frisca si visine.