-Am pus un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, am pus o ceapa taiata marunt. -Cind ceapa era un pic calita am pus feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie -Apoi feliile de piept de pui le-am pus intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie am pus un pahar de vin alb sec pe care l-am lasat sa se evapore putin. -Am adaugat apoi smintina si cipuercile scurse si am amestecat bine de tot. -Am adaugat si pieptul de pui si am mai lasat citeva minute. -Se poate servi cu mamaliguta.

Noi am mancat fara nimic,doar asa simplu. E foarte gustos.-Am pus un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, am pus o ceapa taiata marunt. -Cind ceapa era un pic calita am pus feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie -Apoi feliile de piept de pui le-am pus intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie am pus un pahar de vin alb sec pe care l-am lasat sa se evapore putin. -Am adaugat apoi smintina si cipuercile scurse si am amestecat bine de tot. -Am adaugat si pieptul de pui si am mai lasat citeva minute. -Se poate servi cu mamaliguta.

Noi am mancat fara nimic,doar asa simplu. E foarte gustos.