Pentru inceput se prepara cafeaua (cafeaua se face din 250 ml apa +4 linguri cafea macinata+2 linguri zahar) si se lasa sa se raceasca. Zaharul se amesteca cu uleiul, dupa care se adauga treptat cafeaua racita. Se amesteca bine aceste ingrediente, dupa care se adauga pe rand: bicarbonatul stins in zeama de lamaie, faina, dulceata, cacaua, scortisoara si cafeaua. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, dupa care compozitia se pune intr-o tava (tava mea a avut38x26cm) tapetata cu hartie de copt. Prajitura se pune pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce trece de testul scobitoarei.

Pentru inceput se prepara cafeaua (cafeaua se face din 250 ml apa +4 linguri cafea macinata+2 linguri zahar) si se lasa sa se raceasca. Zaharul se amesteca cu uleiul, dupa care se adauga treptat cafeaua racita. Se amesteca bine aceste ingrediente, dupa care se adauga pe rand: bicarbonatul stins in zeama de lamaie, faina, dulceata, cacaua, scortisoara si cafeaua. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, dupa care compozitia se pune intr-o tava (tava mea a avut38x26cm) tapetata cu hartie de copt. Prajitura se pune pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce trece de testul scobitoarei. Cand este gata se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar pudra, cu ajutorul unei strecuratoare si se portioneaza in bucati potrivite. Pofta buna!!!