Se rupe ciocolata in bucati mici si se pune intr-o tigaie. Se adauga untul si se topesc impreuna la bain marie, apoi se lasa la racit. Biscuitii se zdrobesc foarte fin si se pun intr-un bol. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se amesteca toate ingredientele foarte bine. Din compozitie se formeaza bilute. La fiecare biluta punem cate o scobitoare. Jumatate din bilute le dam prin fulgi de cocos si jumatate prin cacao. Se dau la frigider pana in momentul servirii. Pentru decor, fulgii de cocos si cacaua se pot inlocui cu alune, nuca, fistic... dupa preferintele fiecaruia.

Se rupe ciocolata in bucati mici si se pune intr-o tigaie. Se adauga untul si se topesc impreuna la bain marie, apoi se lasa la racit. Biscuitii se zdrobesc foarte fin si se pun intr-un bol. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se amesteca toate ingredientele foarte bine. Din compozitie se formeaza bilute. La fiecare biluta punem cate o scobitoare. Jumatate din bilute le dam prin fulgi de cocos si jumatate prin cacao. Se dau la frigider pana in momentul servirii. Pentru decor, fulgii de cocos si cacaua se pot inlocui cu alune, nuca, fistic... dupa preferintele fiecaruia.