Galbenusurile se amesteca cu zaharul,apa,uleiul si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul.

Albusurile se bat spuma cu un varf de sare,faina se amesteca cu praful de copt si cacao.

Peste compozitia de galbenusuri se adauga faina si albusurile batute spuma,Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt,blatul se coace pana trece testul cu scobitoarea.

Crema 1:punem 350 ml lapte la fiert,restul se amesteca cu plicul de budinca si 4 linguri de zahar.

Cand laptele a fiert se ia oala de pe foc se adauga compozitia preparata,amestecam pana se omogenizeaza,punem oala le foc pana se ingroasa.

Lasam sa se raceasca.

Crema 2;punem 300 ml compot la fiert, plicul il amestecam cu restul de compot si cele 3 linguri de zahar,cand a fiert compotul adaugam plicul amestecat, lasam pe foc pana se ingroasa,lasam sa se raceasca.

Asamblarea:taiem tortul in doua, insiropam, adaugam budinca galbena peste ia adaugam budinca roz,adaugam a 2-a felie de tort,insiropam un pic.

Se acopera cu frisca,se orneaza dupa imaginatie.

Eu am oprit 2 linguri de budinca si am ornat