Detalii Biscotti cu nuci si ciocolata
M-am inspirat de la reteta lui Miha si a lui Gaby...fetelor va multumesc mult...mi-au placut enorm...
Ciocolata o rupem bucatale si o punem la topit,pe baie de aburi,impreuna cu untul.cand s-a topit o lasam sa se raceasca.
Mixam ouale impreuna cu zaharul,pana ce acesta din urma se topeste.peste oua adaugam ciocolata topita si rece,treptat.punem faina treptat si de acum incepem sa invartim cu lingura de lemn.apoi praful de copt,zaharul vanilat,coaja de portocala si esenta de rom.le incorporam bine.nuca o tocam bucatele micute si o turnam peste tot amestecul .invartim bine,apoi dam amestecul la rece 30-40 minute. il scoatem din frigider,pe masa de lucru presaram faina.impartim compozitia in 3,din care facem 3 suluri.luam o tava si asezam hartie de copt in ea.punem sulurile,distantate intre ele si le dam in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,timp de 25 de minute.dupa 25 de minute le scoatem,le taiem bucati(cat de mari doriti)si le mai dam la cuptor inca 10 minute.le asezam intr-un bol si servim langa o cafea,o cana de lapte,un ceai..sunt minunati!!