Bile de cocos Amestecati bine toate ingredientele intr-un bol. Formati bilute din acesta compozitie, de marimea unei nuci. Dati deoparte. Blat Mixati spuma tare toate albusurile cu un praf de sare. Adaugati treptat zaharul si continuati sa mixati pana ce acesta este dizolvat complet. Inglobati galbenusurile si esenta de vanilie. Adaugati faina cernuta impreuna cu praful de copt, cacao si amidon, apoi ciocolata topita la bain- marie si racita. Amestecati cu o spatula, prin rasturnare de jos in sus. Turnati 1/3 din compozitie intr-o tava rotunda (diametrul de 26 cm) si nivelati usor. Aranjati uniform bilele de cocos, apoi acoperiti-le cu restul de blat. Dati la cuptorul preincalzit pentru cca 30- 40 min, la 180 grade sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea. Lasati la racit pe un gratar. Crema alba Mixati praful de budinca cu laptele rece pana se intareste, inglobati zaharul pudra. Separat, bateti smantana pentru frisca si combinati-le. Turnati in strat, peste prajitura racita. Glazura Puneti la fiert laptele impreuna cu zaharul si untul. Lasati sa clocoteasca pana incepe sa se ingroase, apoi adaugati, bucatelele de ciocolata si amestecati pana devine o crema fina. La sfarsit adaugati esenta. Cat este calda turnati-o peste prajitura si lasati totul la racit cateva ore. Inainte de a se inchega de tot glazura puteti presara deasupra cativa fulgi de cocos, optional. Scoateti din tava. Serviti feliata.

Bile de cocos Amestecati bine toate ingredientele intr-un bol. Formati bilute din acesta compozitie, de marimea unei nuci. Dati deoparte. Blat Mixati spuma tare toate albusurile cu un praf de sare. Adaugati treptat zaharul si continuati sa mixati pana ce acesta este dizolvat complet. Inglobati galbenusurile si esenta de vanilie. Adaugati faina cernuta impreuna cu praful de copt, cacao si amidon, apoi ciocolata topita la bain- marie si racita. Amestecati cu o spatula, prin rasturnare de jos in sus. Turnati 1/3 din compozitie intr-o tava rotunda (diametrul de 26 cm) si nivelati usor. Aranjati uniform bilele de cocos, apoi acoperiti-le cu restul de blat. Dati la cuptorul preincalzit pentru cca 30- 40 min, la 180 grade sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea. Lasati la racit pe un gratar. Crema alba Mixati praful de budinca cu laptele rece pana se intareste, inglobati zaharul pudra. Separat, bateti smantana pentru frisca si combinati-le. Turnati in strat, peste prajitura racita. Glazura Puneti la fiert laptele impreuna cu zaharul si untul. Lasati sa clocoteasca pana incepe sa se ingroase, apoi adaugati, bucatelele de ciocolata si amestecati pana devine o crema fina. La sfarsit adaugati esenta. Cat este calda turnati-o peste prajitura si lasati totul la racit cateva ore. Inainte de a se inchega de tot glazura puteti presara deasupra cativa fulgi de cocos, optional. Scoateti din tava. Serviti feliata.