o reteteta facuta ad hoc sa spun .curatam legumele de eventualele frunze,brocolli si conopida le separam de partile mai groase in bucatele mai mici,le spalam bine si pregatim o oala potrivita ca marime cu apa cu sare si le punem la fiert (atentie la brocolli fierb mai repe dedecat restul legumelor) .intre timp taiem sunculita bucatele si o punem intro cratita cu ulei la prajit un pic,curatam ciupercile de pamant si le feliem le punem peste sunculita si le lasam sa scada toata apa lasata de elenu uitati de legume, sunt fierte atunci cand intra usor varful de la o furculita in ele.dupa ce totul a fiert si a fost scos din apa pregatim un vas de sticla termorezistenta (iena) in care punem legumele si ciupercile cu sunculita in straturi alternative,batem ouale cu smantana si condimente si le turnam peste legume in vas,la sfarsit punem feliile de branza topita pana acoperim toate legumelepunem totul la cuptor pentru 20 - 30min la temperatura de 220 grade.cand e gratinata bine branza topita totul e gata .va urez pofta buna