- Se unteaza si se tapeteazacu faina suprafata unei tavi rotunde cu pereti detasabili si diametrul 25 cm. - Se pregatesc ingredientele necesare (inclusiv semintele unei pastai de vanilie). - Se mixeaza ouale (albusurile si galbenusurile) impreuna cu zaharul intr-un bol. - Se adauga semintele unei pastai de vanilie si se mixeaza in continuare. - Se adauga branza de vaci si se mixeaza compozitia in continuare la viteza inferioara. - Se adauga untul treptat si se mixeaza amestecul in continuare. - Se adauga faina treptat si se mixeaza compozitia la viteza inferioara. - Se adauga treptat grisul si se mixeaza amestecul in continuare. - Se adauga treptat smantana (eu am folosit creme cuisine - stabilizata termic) si se mixeaza compozitia la viteza minima. - Se adauga stafidele si se incorporeaza in amestec cu ajutorul unei spatule. - Compozitia se pune in tava pregatita anterior si se niveleaza usor daca este cazul cu ajutorul unei spatule. - Se incalzeste cuptorul la 170 grade C. - Se coace timp de aproximativ 45 - 50 minute. - Se scoate tava din cuptor. - Se lasa sa se raceasca in tava. - Se pastreaza la rece pana inainte de servire. - Optional, se poate adauga zahar pudra la suprafata inainte de servire.- Se unteaza si se tapeteazacu faina suprafata unei tavi rotunde cu pereti detasabili si diametrul 25 cm. - Se pregatesc ingredientele necesare (inclusiv semintele unei pastai de vanilie). - Se mixeaza ouale (albusurile si galbenusurile) impreuna cu zaharul intr-un bol. - Se adauga semintele unei pastai de vanilie si se mixeaza in continuare. - Se adauga branza de vaci si se mixeaza compozitia in continuare la viteza inferioara. - Se adauga untul treptat si se mixeaza amestecul in continuare. - Se adauga faina treptat si se mixeaza compozitia la viteza inferioara. - Se adauga treptat grisul si se mixeaza amestecul in continuare. - Se adauga treptat smantana (eu am folosit creme cuisine - stabilizata termic) si se mixeaza compozitia la viteza minima. - Se adauga stafidele si se incorporeaza in amestec cu ajutorul unei spatule. - Compozitia se pune in tava pregatita anterior si se niveleaza usor daca este cazul cu ajutorul unei spatule. - Se incalzeste cuptorul la 170 grade C. - Se coace timp de aproximativ 45 - 50 minute. - Se scoate tava din cuptor. - Se lasa sa se raceasca in tava. - Se pastreaza la rece pana inainte de servire. - Optional, se poate adauga zahar pudra la suprafata inainte de servire.

Pentru coacere este necesara o tava cu pereti detasabili si diametrul de 25 cm.