Blat: Intr-un bol incapator se amesteca biscuitii (maruntiti in prealabil la robot sau rupti pur si simplu cu mana) cu cacao, lapte, si untul topit pana se omogenizeaza bine toata compozitia. Asezam compozitia intr-o forma de tort cu inel detasabil presand bine si niveland compozitia cu dosul unei lingurii. Blatul astfel obtinut il dam la rece pentru a se intari. Crema: Crema de branza o obtinem amestecand urda cu zaharul vanilat pana se topeste zaharul, apoi adaugam frisca lichida (eu am folosit frisca deja indulcita) si mierea mixand ingredientele la viteza 1 pana ce le-am incorporat pe toate, apoi marim viteza de mixare pana obtinem o crema omogena si apoi adaugam intaritorul de frisca mixand pentru inca 1-2 min. Crema astfel obtinuta se torna peste blat, se niveleaza, se orneaza cu dulceata de capsuni sau cu fructe proaspete si se da la rece pentru 3-4 ore. Pofta buna! :)Blat: Intr-un bol incapator se amesteca biscuitii (maruntiti in prealabil la robot sau rupti pur si simplu cu mana) cu cacao, lapte, si untul topit pana se omogenizeaza bine toata compozitia. Asezam compozitia intr-o forma de tort cu inel detasabil presand bine si niveland compozitia cu dosul unei lingurii. Blatul astfel obtinut il dam la rece pentru a se intari. Crema: Crema de branza o obtinem amestecand urda cu zaharul vanilat pana se topeste zaharul, apoi adaugam frisca lichida (eu am folosit frisca deja indulcita) si mierea mixand ingredientele la viteza 1 pana ce le-am incorporat pe toate, apoi marim viteza de mixare pana obtinem o crema omogena si apoi adaugam intaritorul de frisca mixand pentru inca 1-2 min. Crema astfel obtinuta se torna peste blat, se niveleaza, se orneaza cu dulceata de capsuni sau cu fructe proaspete si se da la rece pentru 3-4 ore. Pofta buna! :)