Blat: - biscuitii se maruntesc in robotul de bucatarie - untul se topeste si se adauga peste biscuitii maruntiti - se adauga si esenta de vanilie si se omogenizeaza - compozitia rezultata se aseaza intr-o tava de tort cu pereti detasabili, tapetata cu folie alimentara - cu o lingura se preseaza blatul si se da la frigider pentru circa o ora Crema - branza se pune in robotul de bucatarie si se marunteste pana devine cremoasa - frisca se mixeaza cu zaharul vanilat pana se intareste si se tine de paletele mixerului - se adauga peste branza, impreuna cu 2-3 picaturi de esenta de vanilie, si cu nectarinele taiate bucatele si se omogenizeaza - peste blatul de biscuiti se aseaza amestecul de branza - tava se da la frigider pentru 3 ore - dupa acest timp, se scoate cu grija din tava si cu ajutorul unei spatule se transfera cheesecakeul pe un platou, renuntand si la folie Glazura de ciocolata: - cat timp sta cheesecakeul la frigider, se pregateste glazura - ciocolata se topeste impreuna cu untul si se lasa la racit - dupa cele 3 ore de stat la frigider, cheesecakeul se orneaza cu glazura de ciocolata racita - se niveleaza cu ajutorul unui cutit si se orneaza dupa preferinte - se mai lasa o ora la frigider si se poate servi - se taie cu ajutorul unui cutit trecut prin apa caldaBlat: - biscuitii se maruntesc in robotul de bucatarie - untul se topeste si se adauga peste biscuitii maruntiti - se adauga si esenta de vanilie si se omogenizeaza - compozitia rezultata se aseaza intr-o tava de tort cu pereti detasabili, tapetata cu folie alimentara - cu o lingura se preseaza blatul si se da la frigider pentru circa o ora Crema - branza se pune in robotul de bucatarie si se marunteste pana devine cremoasa - frisca se mixeaza cu zaharul vanilat pana se intareste si se tine de paletele mixerului - se adauga peste branza, impreuna cu 2-3 picaturi de esenta de vanilie, si cu nectarinele taiate bucatele si se omogenizeaza - peste blatul de biscuiti se aseaza amestecul de branza - tava se da la frigider pentru 3 ore - dupa acest timp, se scoate cu grija din tava si cu ajutorul unei spatule se transfera cheesecakeul pe un platou, renuntand si la folie Glazura de ciocolata: - cat timp sta cheesecakeul la frigider, se pregateste glazura - ciocolata se topeste impreuna cu untul si se lasa la racit - dupa cele 3 ore de stat la frigider, cheesecakeul se orneaza cu glazura de ciocolata racita - se niveleaza cu ajutorul unui cutit si se orneaza dupa preferinte - se mai lasa o ora la frigider si se poate servi - se taie cu ajutorul unui cutit trecut prin apa calda