In aceeasi categorie de simplu si bun se inscrie si aceasta tarta,cu branzica si fructe,o combinatie care mie mi se pare foarte potrivita.

Untul moale se mixeaza cu cele patru linguri de zahar brun (zaharul brun e mai putin dulce),apoi adaugam pe rand galbenusurile .

Faina o amestecam cu sarea si praful de copt si o incorporam in amestecul de unt.lasam la frigider pentru 30 de minute.

Pentru umplutura,mixam urda impreuna cu smantana,zaharul si zaharul vanilat.

Adaugam apoi laptele si praful de budinca.

Razuim coaja de lamaie.

Intr-o forma de tarta tapetata,asezam o foaie de aluat,avand grija sa imbracam si marginea formei.

Intepam din loc in loc cu furculita.

Punem umplutura de branza deasupra si punem in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.

Cand este gata,lasam sa se raceasca apoi punem deasupra coacazele si jeleul.

Jeleul l-am facut dupa instructiunile de pe ambalaj,am folosit sirop de zmeura.

Lasam la frigider,pana cand ne invinge pofta.

Blatul meu a fost foarte sfaramicios,asa ca nu am reusit sa scot tarta din forma.

Dar nu ne pasa,la cat e de buna,putem s-o mancam si din tava.

Pofta buna!!!!