De ceva timp tot zic ca trebuie sa incerc sa fac aluat de paste. Acea zi de incercare a sosit in sfarsit. Sincer a fost cam greu cu intinsul aluatului la o grosime atat de mica deoarece nu am deocamdata o masina de intins foaia de paste.

Pentru prima datafoaia a fost putin mai groasa de 2 mm dar doresc sa mai incerc pana cand imi iese perfect :P Umplutura este delicioasa iar ravioli alaturi de acel unt topti cu salvie este foarte bunatat de bun incat tata incepe sa ma certe zicandu-mi ca sa termin cu gatitul ca astfel imediat va ajunge maaare...deoarece nu se poate opri din mancatul preparatelor ce le fac eu. Enjoy !Pentru paste, amesteca faina cu ouale apoi framanta bine pana la omogenizare. Da aluatul la rece 30 minute. Pentru umplutura, adauga in blender toate ingredientele in afara de pesmet. Se pulseaza pana cand se maruntesc bine ingredientele apoi se adauga pesmet si se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie nici prea lichida dar nici prea solida. Aluatul de paste se intinde pana cand se obtine o foaie de 2 mm. Se taie aluatul in fasii egale a cate 7 cm. Jumatate din fasii se ung cu ou batut. Se pune cate 1 lingurita si jumatate de umplutura pe fasiile unse cu ou, lasand cate 3-4 cm distanta intre ele. Se acopera apoi cu restul fasiilor si se sigileaza. Se scoate aerul din jurul umpluturii apoi se taie aluatul intre fiecare doua umpluturi. Ravioli se pun la fiert in apa cu sare si 2-3 linguri ulei de masline aprox. 5 minute. Se scurg ravioli si se servesc cu unt topit cu salvie.