Detalii Sbriciolata Al Cacao Con Ricotta E Cioccolato
Se amesteca intr-un castron faina, cacaua, vanilia si praful de copt. Dupa care se adauga zaharul, ouale si untul rece bucati. Se face un aluat nisipos. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 . Si se pregateste crema, amestecand ricotta cu zaharul, oul, coaja de portocala sau aroma preferata si la urma ciocolata bucati. Se tapeteaza fundul unei forme de tort de 26 cm cu hartie de copt. Se pune jumatate din aluat si se preseaza usor cu mana, se adauga umplutura avand grija sa lasam 1 cm liber pe margine si se adauga restul de aluat presand usor cu mana pe margine. Se da la cuptor la 180 pentru 30 min. Se lasa la racit complet dupa care se poate taia. Se poate pudra cu zahar pudra. Se pastreaza in frigider.
Se amesteca intr-un castron faina, cacaua, vanilia si praful de copt. Dupa care se adauga zaharul, ouale si untul rece bucati. Se face un aluat nisipos. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 . Si se pregateste crema, amestecand ricotta cu zaharul, oul, coaja de portocala sau aroma preferata si la urma ciocolata bucati. Se tapeteaza fundul unei forme de tort de 26 cm cu hartie de copt. Se pune jumatate din aluat si se preseaza usor cu mana, se adauga umplutura avand grija sa lasam 1 cm liber pe margine si se adauga restul de aluat presand usor cu mana pe margine. Se da la cuptor la 180 pentru 30 min. Se lasa la racit complet dupa care se poate taia. Se poate pudra cu zahar pudra. Se pastreaza in frigider.