Farmecul acestei ciorbe este zeama de varza, care face minuni dupa un ospat sau mai multa bautura. Aceasta ciorbica acra si revigoranta era facuta odinioara pentru a drege mahmureala de dupa nunta...

Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cu gauri mari.

Punem la incalzit uleiul intr-o oala si sotam morcovii razuiti.

Curatam si celelalte legume si le dam pe razatoarea mare, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga.

Carnea spalata o punem intr-o oala cu 3-4 l apa cu sare la fiert.

Dupa ce da un clocot, o spumuim si adaugam morcovii sotati si celelalte legume.

Asezonam si lasam sa fiarba la foc moderat pina sunt fierte legumele si carnea.

Adaugam zeama de varza si varza fideluta, o lasam 10-15 minute sa fiarba dupa care presaram deasupra ciorbei verdeata tocata.

Nu uitati sa serviti si ardei iute linga aceasta minunata ciorba.

Pofta mare !Nu trebuie neaparat sa fie o nunta pentru a savura o astfel de delicatesa ce mai delicatesa, mai mult medicament. Dupa orice petrecere strasnica, o gustare acra alina durerile unei dimineti incetosate.