Baietii mei au fost la munte la o matusa si au cules galbiori (sub indrumarea unchiului, care e expert in ciuperci de padure). Asa ca a trebuit sa-i fac :)) Si pana la urma cu smantana desi au fost unele discutii din cauza smantanii :)), dar pana la urma n-a iesit deloc rau:)Am spalat si curatat foarte bine galbiorii si i-am fiert apoi 5 minute in apa cu putina sare. Am aruncat apa si am scurs bine galbiorii, apoi i-am taiat bucati mai mici.

Am calit ceapa taiata marunt si cand a fost sticloasa am pus usturoiul taiat marunt si apoi ciupercile si le-am calit 4-5 minute. apoi am luat de pe foc si am pus 3 linguri de faina si am amestecat bine, apoi am pus 1 cana cu apa rece, iar am amestecat bine si am pus din nou la foc amestecand mereu. Am pus putin delikat de pui si sare daca mai trebuie, dupa gust si piper. Cand ciupercile au fost gata (cam 10-15 minute) am pus laptele dulce si smantana (eu am pus pana la urma iaurt gras si batut in loc de smanatana ca nu am avut smantana) si am lasat sa mai fiarba 5 minute sa se ingroase putin, apoi mararul tocat, inca 2-3 clocote si gata.

Sunt foarte deliciosi si se pot servi cu mamaliga sau cu orez sau cu paste sau simplu cu paine:)