Curatati si fasonati carnea de vita; Asezonati-o cu sare; Incingeti o tigaie si adaugati 2 linguri de ulei de masline si untul; Brezati muschiul de vita in tigaie cca 2 min pe fiecare parte si stingeti cu vinul rosu; Folositi termometrul de carne si daca acesta indica intre 45-51 grade inseamna ca este medium rare si intre 52-56 grade medium o puteti servi in ambele feluri. Daca o preferati mai bine facuta, lasati-o pana la 68 de grade; Scoateti-o din tigaie, puneti piper pe deasupra si lasati-o la odihnit cca 10 min; Anestecati afinele, zmeura, murele si maslinele intr-un bol, impreuna cu salata rupta in prealabil; Adaugati peste acestea zeama de lamaie si 1 lingura de ulei de masline; Taiati portocala felii (fara partea alba) si puneti-o pe deasupra; Taiati smochinele in 4 si adaugati-le deasupra; Adaugati muschiul de vita taiat felii pe langa smochine; Asezati crutoanele de paine deasupra si serviti; Pofta buna !Curatati si fasonati carnea de vita; Asezonati-o cu sare; Incingeti o tigaie si adaugati 2 linguri de ulei de masline si untul; Brezati muschiul de vita in tigaie cca 2 min pe fiecare parte si stingeti cu vinul rosu; Folositi termometrul de carne si daca acesta indica intre 45-51 grade inseamna ca este medium rare si intre 52-56 grade medium o puteti servi in ambele feluri. Daca o preferati mai bine facuta, lasati-o pana la 68 de grade; Scoateti-o din tigaie, puneti piper pe deasupra si lasati-o la odihnit cca 10 min; Anestecati afinele, zmeura, murele si maslinele intr-un bol, impreuna cu salata rupta in prealabil; Adaugati peste acestea zeama de lamaie si 1 lingura de ulei de masline; Taiati portocala felii (fara partea alba) si puneti-o pe deasupra; Taiati smochinele in 4 si adaugati-le deasupra; Adaugati muschiul de vita taiat felii pe langa smochine; Asezati crutoanele de paine deasupra si serviti; Pofta buna !