E o reteta luata de pe net, dar eu am mai facut niste mici modificari. (Am adaugat borsul si dulceata)Miezul de nuca se usuca in cuptorul cu microunde si se sfarmiteaza, nu se macina.

Oul se freaca cu zaharul, se adauga untura la temperatura camerei, nucile si praful de copt stins cu bors sau zeama de lamaie. Se adauga borsul si faina pana se obtine un alauat care sa poata fi intins. Se lasa putin aluatul sa se odihneasca dupa care se intind foi si se taie forme de diferite marimi. Pe aceste forme se pune cate putina dulceata si se aseaza in tava.(Eu am facut si cu dulceata si cu gem de mere) Se dau la cuptor pana se rumenesc marginile fursecurilor. Se iau din tava cand sunt calde pentru ca daca se lasa sa se raceasca se lipesc de tava din cauza dulcetei.

Tava nu se unge pentru ca fursecurile au destula grasime de la untura. Daca veti folosi gem, fursecurile nu se mai lipesc de tava, dar nu sunt la fel de gustoase ca cele cu dulceata de visine.