Banala, simpla, dar DELICIOASA crema de lamaie ...3/4 din lapte se da la fiert cu zaharul . Faina se amesteca cu laptele (restul de 1/4),pana se elimina eventualele cocoloase formate si cand laptele a fiert si zaharul s-a topit, se adauga amestecul de lapte cu faina si se fierbe la foc mic timp de 10-15 minute, amestecandu-se incontinuu .

Se opreste focul si se lasa la racorit .

Se pregateste un sirop din apa cu zahar si 1/2 es de lamaie, cu care se insiropeaza foile .

Cand crema este aproape racita, se adauga coaja de lamaie si sucul acesteia, treptat ptr a nu iesi prea acra . Pe un taietor acoperit cu folie alimentara, sau aluminiu, se aseaza prima foaie se insiropeaza bine, se toarna jumatate din cantitatea de crema, se continua cu o noua foaie si restul de crema .

Asamblarea se va termina cu o foaie de pandispan .

Prajiturica se da la rece, dupa care se pudreaza cu zahar pudra si se portioneaza dupa dorinta .

Gabytule, ai mila si nu mai sari la mine ... te imbratisez ...